Home > Online Catalogus > XFusion Keratine Haarvezels

XFusion Keratine Haarvezels

Direct dikker, voller haar
Voordelen Beschrijving Ingrediënten
  • Exclusief voor salons
  • Vult direct dunner gebieden in het haar
  • Verbergt haaruitval
  • Laat fijn haar er direct dik en vol uitzien
  • Werkt goed voor bij kleuren van de wortels tussen haarkleur afspraken in

XFusion Keratine Haarvezels zijn gemaakt van natuurlijke keratine eiwit dat zich bindt met bestaand haar om direct dikker en voller haar te maken. Keratine vezels zijn in staat om te verstrengelen met bestaand haar vanwege de aangeboren statische lading, die een magnetische kracht tussen de haarvezels en uw eigen haar creëert.

XFusion Keratine Haarvezels zijn afgeleid van een natuurlijke wol bron die bijna identiek is aan menselijk haar. Ze hebben de ideale natuurlijke statische lading die helpen om de vezels op zijn plaats te houden en bevatten ook kleine ribbels dat menselijk haar na bootsen. Deze elementen zorgen ervoor dat de vezels zich ondetecteerbaar met uw bestaande haren mengen en er volledig natuurlijk uitzien, zelfs van dichtbij.

Andere vezels zijn afgeleid van katoen, plantaardige materialen en rayon, of lagere kwaliteit bronnen zoals vis botten, nagels en hoeven. Deze andere vezels missen de natuurlijk uitziende textuur om feilloos op te gaan in het haar, en kunnen tijdens de dag uitvallen, klonteren, of verschuiven.

Wat u nog meer moet weten:
XFusion Keratine Haarvezels bestand zijn tegen wind, regen, en transpiratie voor langdurige resultaten in alle omstandigheden. De haarvezels zijn verkrijgbaar in negen tinten die kunnen worden gemengd om bij elke haarkleur te passen, de Keratine Haarvezels werken voor alle haartypes en texturen. Ook zeer geschikt voor een scheidings lijnen, verbergen van extentions en het bij kleuren van de wortels tussen haarkleur afspraken in.  Gemakkelijk uit te wassen met shampoo. XFusion Keratine vezels zijn verkrijgbaar in 3 maten: 3 gram, 15 gram en 28 gram.

Hoofdingrediënt

Keratine

Alle ingrediënten

Keratine, ammoniumchloride, Silica, Water, DMDM Hydantoin, [+/-: CI 15985, CI 19140, CI 45380, CI 17200, CI 42090, CI 61570, CI 42053, CI 61565, CI 15510]

Andere producten