Home > Online Catalogus > Bondi Sands Technocolor Self Tanning Foam

Bondi Sands Technocolor Self Tanning Foam

Voordelen Beschrijving Ingrediënten

Bondi Sands Technocolor 1 Hour Express Self Tanning Foam - Caramel

Technocolor Caramel is speciaal ontwikkeld voor mensen met een diepe huidskleur. Geformuleerd met Dermachromatic™ Color Technology, combineert Technocolor Caramel low-level bruiningsactieve ingrediënten, elektrolythydratatie en geel-gouden kleurversterkers om optimale resultaten te bieden voor mensen met diepe huidtinten en om de levensduur van uw kleurtje te verlengen.

Bondi Sands Technocolor 1 Hour Express Self Tanning Foam - Emerald

Technocolor Emerald is speciaal ontwikkeld voor mensen met een medium huidskleur. Geformuleerd met Dermachromatic ™ Color Technology, combineert Technocolor Emerald actieve ingrediënten voor middenbruin, elektrolythydratatie en groene kleurversterkers om optimale resultaten te bieden voor mensen met een medium getinte huid en om de levensduur van uw kleurtje te verlengen.

Bondi Sands Technocolor 1 Hour Express Self Tanning Foam - Magenta

Technocolor Magenta is speciaal ontwikkeld voor mensen met olijfkleurige tot diepe huidtinten. Geformuleerd met Dermachromatic ™ Color Technology, combineert Technocolor Magenta actieve ingrediënten op hoog niveau, elektrolythydratatie en rood-paarse kleurversterkers om optimale resultaten te bieden voor mensen met olijfkleurige tot diepe huidtinten en om de levensduur van uw kleurtje te verlengen.

Bondi Sands Technocolor 1 Hour Express Self Tanning Foam - Sapphire

Technocolor Sapphire is speciaal ontwikkeld voor mensen met een lichtere huidskleur. Geformuleerd met Dermachromatic™ Color Technology, combineert Technocolor Sapphire low-level bruiningsactieve ingrediënten, elektrolythydratatie en blauwgrijze kleurversterkers om optimale resultaten te bieden voor mensen met een lichte huidskleur en om de levensduur van uw kleurtje te verlengen.

Bondi Sands Technocolor Deluxe Zelfbruiner Handschoen

Ervaar elke keer de perfecte kleur met deze luxe Technocolor Self Tan Application Mitt. Deze dubbelzijdige applicatiehandschoen is wasbaar en herbruikbaar en maakt het aanbrengen van een streeploze teint mogelijk terwijl de handen vlekvrij blijven.

Technocolor is verkrijgbaar in vier unieke kleurbases, Sapphire, Emerald, Magenta en Caramel. Elke tint bevat zijn eigen unieke mix van zelfbruinende actieve niveaus om alle huidtinten te verbeteren voor het meest natuurlijke, stralende resultaat.

Technocolor maakt gebruik van DermachromaticTM Color Technology, waarbij verschillende niveaus van actieve ingrediënten, elektrolythydratatie en kleurfilters worden gemengd om een natuurlijke, stralende huid te geven.

Naast de 4 kleuren is er ook de Technocolor Deluxe Self Tanning Application Mitt. Een luxe applicatie handschoen die ook gebruikt kan worden voor setaanbiedingen.

Technocolor is verkrijgbaar in een 1 Hour Express Foam-formaat en kan na een uur dragen worden afgewassen om een warme gloed achter te laten.

water, dihydroxyaceton, propyleenglycol, trideceth-9, polysorbaat 20, peg-5 ethylhexanoaat, glycerine, ethoxydiglycol, aloë vera callus extract, cocos nucifera (kokosnoot) water, erythrulose, peg-12 dimethicon,peg-12 allylether, peg-12, dinatriumedta, ethylhexylglycerine, panthenol, ci 14700 (fd&c rood nr. 4), ci 19140 (fd&c geel nr. 5), ci 42090 (fd&c blauw nr. 1), fenoxyethanol.

Andere producten