Home > Online Catalogus > Foligain Color Rescue Supplement

Foligain Color Rescue Supplement

Tegen grijs haar, voor mannen en vrouwen
Voordelen Beschrijving Ingrediënten
  • Is ontwikkeld om de originele haarkleur te voeden en verrijken.
  • Gemaakt met natuurlijke ingrediënten om de productie van Melanine te ondersteunen
  • Bevat wetenschappelijk geteste ingrediënten om grijs haar tegen te gaan
  • Bekend om de dode en slapende pigmentcellen van het haar te stimuleren
  • Geschikt voor mannen en vrouwen
  • Sommige gebruikers zien ook een vermindering van haaruitval
  • De kleur verandert natuurlijk en discreet - niemand zal het merken
  • Door werking op langere termijn hoef je jouw haar niet regelmatig meer te verven
  • De eerste effecten zijn al binnen een paar maanden merkbaar

Een revolutionair alternatief voor haarverf!

Foligain Color Rescue Supplement maakt gebruik van een eersteklas combinatie van natuurlijke wetenschappelijk onderzochte ingrediënten om te helpen uw natuurlijke haarkleur terug te krijgen en te behouden.

Hoe werkt Foligain Color Rescue

Foligain Color Rescue werkt van binnenuit om je natuurlijke haarkleur binnen een aantal maanden gebruik weer terug te brengen.

Foligain Color Rescue bevat het enzym Katalase. De afwezigheid van Katalase wordt verondersteld een kettingreactie te starten waardoor grijs haar ontstaat.. Foligain Anti-grijs combineert Katalase met andere voedingsstoffen die bekend staan om zijn prestaties in het bevorderen van voller, gezonder en dikker haar.

Foligain Color Rescue helpt melanocyten te stimuleren waardoor het lichamelijk vermogen om melanine pigment te produceren verbeterd, waarbij het de genetisch bepaalde neiging om minder of weinig melanine aan te maken overwint.

Foligain Color Rescue werkt door slapende of bijna dode pigmentcellen in het hele lichaam te reactiveren om bij te dragen dat grijze haren naar zijn oorspronkelijke haarkleur terugkeren.

De resultaten kunnen variëren omdat mensen grijze haren ontwikkelen in verschillende fasen van hun leven en geen enkele haarlok reageert tegelijkertijd en op dezelfde manier op de behandeling. Het verschil in meestal na 4 tot 9 maanden waar te nemen.

Belangrijkste ingrediënten

Paardenstaart (7% extract)
Dit essentiële ingrediënt onderhoudt niet alleen sterke wortels en bescherming van de hoofdhuid tegen irritatie, het behoudt ook het vochtgehalte wat helpt het haar glanzend en helder te houden.

Plantensterolen (45% beta-sitosterol)
Een succesvol middel bekend om stress hormonen tegen te gaan, die kunnen bijdragen aan grijs haar. Dit is de moeite waard gezien het feit dat stress hormonen ook invloed kan hebben op haaruitval en vergrijzing.

Gerstegras
Bekend om de moleculaire haar structuur te helpen handhaven, wat het uitvallen van voortijdig haarverlies kan uitschakelen. Gerstegras levert daarnaast ook essentiële voedingsstoffen aan het haar.

Effectieve Ingrediënten

Vitamine B6 (pyridoxine HCl) 10mg, Foliumzuur 400mcg, biotine 300mcg, Pantotheenzuur (d-cal. Pantothenaat) 300mg, Zink (oxide) 10mg, Katalase 5.000 IE, Paardenstaart (7% extract) 100mg, Saw Palmetto (45% extract) 300 mg, 200 mg PABA, L-Tyrosine 200mg, plantensterolen (45% beta-sitosterol) 100mg, Brandnetel Wortel extract 100 mg, 10 mg chlorofyl, Fo Ti Poeder 10mg, gerstegras sap Poeder 10mg

Andere Ingrediënten

Plantaardige capsules, magnesiumstearaat, siliciumdioxide.

Andere producten