Home > Online Catalogus > Foligain.AT3 Haargroei Serum Print pagina

Foligain.AT3 Haargroei Serum

Voorkom haaruitval & stimuleer haargroei
Voordelen Beschrijving Ingrediënten
  • Stopt haaruitval en bevordert haargroei
  • Verbetert de conditie van de hoofdhuid
  • Klinisch bewezen om haaruitval te voorkomen
  • Hergroeit dikker, voller haar
  • Verbetert de Extracellulaire matrix (ECM)
  • Peptide & Rode Klaver complex wat DHT remt
  • Voor zowel mannen als vrouwen
  • Allemaal natuurlijke ingrediënten zonder bijwerkingen


Wetenschappelijke studies geven bewijs
Een klinische studie met 15 mannen die alopecia androgenetica hebben werden onderzocht voor de effectiviteit van Acetyl Tetrapeptide-3 in combinatie met Rode Klaver Bloem Extract over een periode van vier maanden.

13% haargroei alsmede een 29% afname van haarverlies werd gemeten bij de 15 mannelijke kandidaten die werden getest in vergelijking met de placebo groep.

Kortom, de AT3 formule verhoogde de anagene / telogene haar verhouding van 15 mannen met 46% vergeleken met een vermindering van 33% voor de mannen die de placebo namen.

Foligain.AT3 Haargroei Serum is klinisch bewezen om haaruitval te voorkomen en om dikker, voller en gezonder haar te stimuleren. De innovatieve AT3 formule, een biomimetische peptide en Rode Klaver Extract, werd ontwikkeld door onderzoekers om de belangrijkste oorzaken van haarverlies aan te pakken.

Foligain.AT3 blokkeert DHT, versterkt de haarzakjes, en verbetert de gezondheid van de hoofdhuid.

Deze combinatie van ingrediënten tempert DHT om dunner wordend haar en haarverlies te helpen stoppen. Foligain.AT3 heeft ook de mogelijkheid om ECM (extracellulaire matrix) te verbeteren, die ervoor zorgt dat de haarzakjes gezond zijn en stevig in de hoofdhuid zitten.

Foligain.AT3 is een krachtige, veilige en effectieve behandeling tegen haarverlies die steeds meer een haargroeimiddel van essentieel belang wordt voor al diegenen die lijden aan alopecia areata. Het is een innovatief haar product dat een unieke combinatie van cosmetische ingrediënten gebruikt wat heeft aangetoond een voller, dikker en gezonder haar te kunnen bevorderen.

Effectieve ingrediënten

Acetyl Tetrapeptide-3
Rode Klaver Bloem Extract
Panthenol


Alle ingrediënten

Gedeïoniseerd Water, Ethoxydiglycol, acetyl Tetrapeptide-3, Trifolium Pratense (Klaver) Bloem Extract, panthenol, Equisetum Hiemale Blad / stam Extract, Chamomilla Recutita (Kamille) Bloem Extract, Salvia officinalis (Salie) Blad Extract, Aloë Barbadensis Blad Extract, Humulus Lupulus (Hop) Extract, dextran, Glycerine, Xanthaangom, allantoïne, panthenol, butyleenglycol, natriumbenzoaat, Gluconolacton.

Andere producten