Home > Online Catalogus > Foligain DHT Blocker Serum

Foligain DHT Blocker Serum

Haar & Hoofdhuid behandeling
Voordelen Beschrijving Ingrediënten
  • Blokkeert DHT.
  • Stopt haaruitval.
  • Stimuleert de haargroei.
  • Trichogen bevordert een gezonde haargroei en blokkeert DHT effectief.
  • Geen parabenen, sulfaten of ftalaten.
  • Niet getest op dieren.
  • Klinisch bestudeerde ingrediënten.

Het effectieve Trichogen-voedingscomplex samen met andere krachtige ingrediënten voor haargezondheid, zoals ginkgo biloba-extract, helpen de haarzakjes te versterken, ondersteunen de gezondheid van de hoofdhuid en conditioneren het haar voor normale groei.

Foligain DHT Blokker Serum is een krachtige DHT Blokker voor mannen en vrouwen die last hebben van dunner wordend haar.

Foligain's DHT Blokker Serum tegen haaruitval is een effectieve manier om haaruitval te stoppen en de haargroei te stimuleren voor mensen met dunner wordend haar.

Het serum helpt haaruitval en haarverlies te stoppen met zijn unieke ingrediënt, Trichogen, dat helpt bij het bevorderen van gezonde haargroei en het effectief blokkeren van dihydrotestosteron (DHT - het hormoon dat haarverlies veroorzaakt).

Effectieve ingrediënten

Acetyl Tyrosine
Helpt de huidcellen te versterken en de haargroei te stimuleren. Acetyl Tyrosine is ook een belangrijke remmer tegen DHT.

Panax Ginseng Wortel Extract
Bevat B-vitamines en peptiden die effectief helpen bij het stimuleren van nieuwe haargroei en is een krachtige DHT-blokker.

Arginine
Krachtige DHT-blokkering die wordt omgezet in stikstofmonoxide, helpt de bloedtoevoer naar het hoofdhuidgebied te verhogen en de haargroei te stimuleren.

Biotine
Is essentieel voor het kweken van nieuw haar en helpt ook DHT te blokkeren.

Soja-eiwit
Bindt en blokkeert effectief DHT, ondersteunt de gezondheid van de haarzakjes en houdt haaruitval op afstand.

Alle ingrediënten

Water, Panax Ginseng-wortelextract, Arginine, Acetyl Tyrosine, Arctium Majus-wortelextract, Gehydrolyseerd soja-eiwit, Calciumpantothenaat, Zinkgluconaat, Niacinamide, Ornithine HC1, Citrulline, Glucosamine HCl, Biotine, Propyleenglycol, Kigelia Africana Fruit Extract, Ginkgo Biloba Extract, Salvia Sclarea (Clary) Extract, Cinnamomum Zeylanicum Schors Extract, Diazolidinyl Urea, Joodpropynylbutylcarbamaat

Andere producten