Home > Online Catalogus > Foligain.LASH Wimper Verlenger

Foligain.LASH Wimper Verlenger

Verlengt Wimpers
Voordelen Beschrijving Ingrediënten
  • Stimuleert wimper groei
  • Versterkt wimper volheid
  • Maakt gebruik van zeer geavanceerde MP-17 serum


MP-17
Deze natuurlijk onttrokken botanische peptide beïnvloedt de keratine genen, die de lengte en de grootte van de wimpers bevorderd. Wanneer MP-17 deze belangrijke genen stimuleert, stimuleert het de haargroei van de wimper haarzakjes.

VITIS VINIFERA
Vitis Vinifera is een grapefruit stamcel extract die speciale epigenetische factoren en metabolieten bevat, die specifiek de wimper voeding verbetert, bescherming biedt tegen schadelijke UV-stralen, en de wimpers beschermt tegen vroegtijdige veroudering.

Foligain.LASH maakt gebruik van zijn twee belangrijkste ingrediënten, Vitis vinifera en MP-17, naar wimper celdeling verbeteren, verlengen en verbreden wimpers, en het versterken van het ooglid cellen.

Foligain.LASH is geformuleerd met behulp van een grondig getest, uiterst effectieve MP-17 serum ontworpen om een gezonde set van dikke, lange wimpers te produceren.

Deze non-allergische serum maakt gebruik van een speciale sleutel ingrediënt genaamd MP-17 (myristoyl Pentapeptide-17) samen met een grapefruit stamcel extract, Vitis vinifera, om u volledige en weelderige wimpers geven.

Effectieve ingrediënten

Myristoyl Pentapeptide-17
Vitis Vinifera (Grapefruit stamcel) Extract


Alle Ingrediënten

Water, myristoyl Pentapeptide-17, Natrium carboxymethylcellulose, glycerine, natrium PCA, panthenol, Calciumpantothenaat, Grapefruit Cel Extract, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

Andere producten