Juridische verklaring

Als u deze website gebruikt, lees dan alstublieft onderstaande disclaimer.
Als u vragen hebt over het bovenvermelde, neem alstublieft contact met ons op via het contactformulier.

Disclaimer

Onderstaande informatie geldt voor alle pagina's op deze website. Door het gebruiken van deze website gaat u automatisch akkoord met deze disclaimer.

Inhoud van de website

De informatie op deze website is gebaseerd op bronnen die als betrouwbaar kunnen worden beschouwd, echter kunnen we niet instaan voor de juistheid en volledigheid van deze informatie. Het hoofddoel van deze website is u een beetje meer uitleg te geven over onze producten en diensten. Het HBINT-team kan er op elk moment voor kiezen de informatie op deze website aan te passen zonder voorafgaande berichtgeving hierover.

Verantwoordelijkheid

Het is aan u om de informatie op deze website te gebruiken of niet. De informatie op deze website kan alleen door u worden gebruikt en het is niet toegestaan deze informatie over te dragen, te kopiëren of aan te passen.

Links naar derden

Deze website kan links naar documenten en websites van derden bevatten. HBINT is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid, rechtsgeldigheid en accuraatheid van de inhoud van deze websites van derden. Daarnaast is HBINT niet verantwoordelijk voor schade opgelopen door het gebruik van enigerlei informatie hier aanwezig.

Alle rechten voorbehouden. De Nederlandse wet is hierop van toepassing

Scroll omlaag