Home > Online Catalogus > Rehab Scrub Up Daily Detox

Rehab Scrub Up Daily Detox

De dagelijkse gezichtsscrub voor mannen
Voordelen Beschrijving Ingrediënten
  • Voor dagelijks gebruik om de huid te schoon te maken
  • Reinigt en scrubt het gezicht
  • Helpt om mee-eters en ingegroeide haartjes te voorkomen
  • Verwijdert dode huidcellen en overtollige talg van de huid
  • Vrij van DEA's (diethanolamine), parabenen, SLS (natriumlaurylsulfaat), sulfaten, siliconen en palmolieproducten
  • Getest op mensen – niet op dieren
  • De verpakking is, waar mogelijk, gemaakt van gerecyclede materialen
  • Geschikt voor de overgevoelige huid
  • Beschermt tegen UVA- en UVB-straling

Het scrubben van uw huid hoeft geen maanden te duren en het is ook geen monnikenwerk meer sinds de uitvinding van Rehab London Scrub Up Daily Detox

We weten dat de mannen grotere poriën hebben, en om mee-eters en ingegroeide haartjes te voorkomen is een scrub nodig die tot de kern van de zaak doordringt.

Met behulp van natuurlijk, vulkanische zand uit Tahiti en stekelige mergkorrels van bamboe om de onzuiverheden voorzichtig te scrubben, alsmede een speciaal uit Pompoenfruit geproduceerd enzym waarmee de dode huidcellen behoedzaam kunnen worden verwijderd, laat Scrub Daily Detox uw huid eruit zien alsof het een maand lang is gescrubd en gladgetrokken, maar dan zonder een peperdure rekening van een kuuroord!

Dubbele werking: Het fungeert als dagelijkse schuimende gel en wekelijkse scrub voor dagelijks gebruik. Verwijdert de dagelijkse talg + opent en voorkomt verstopte poriën.

De wetenschap

Tegosoft: Hydrofiel verzachtend middel
Een natuurlijk verkregen materiaal van kokosolie en suiker wat uitzonderlijke verzachtende eigenschappen voor de huid heeft en deze fluweelzacht aan laat voelen.

Vulkanisch zand uit Tahiti: Een natuurlijke scrub
Zwart zand van vulkanische oorsprong uit Tahiti; helpt bij het verwijderen van dode huidcellen wanneer het gebruikt wordt als scrub.

Pompoenenzym: Natuurlijk hydratatiemiddel
Een zachtere methode voor een peeling van de huid is het gebruik van enzymen. Het helpt vooral bij de afbraak van eiwitverontreinigingen, het verwijderen van dode huidcellen en het versnellen van de bevordering van de celvernieuwing. Dit type scrub werkt het beste bij dagelijks gebruik en is geschikt voor alle huidtypen, er is weinig kans op irritatie.

Stekelige mergkorrels van bamboe: Een natuurlijke scrub
Helpt bij het verwijderen van dode huidcellen wanneer het gebruikt wordt als scrub.

Alle ingrediënten

Water, polysorbaat 20, silica, sucrose cocoaat, fenoxyethanol, babusa arundinacea stam poeder, xanthaangom, mannan, lactobacillus / Cucurbita pepo fruit ferment extract, benzoëzuur, dehydroazijnzuur, Ethylhexylglycerin, polyaminopropylbiguanide biguanide, propyleenglycol, EDTA, plankton extract.

Andere producten