Home > Online Catalogus > Sashapure Restorative Conditioning Masque

Sashapure Restorative Conditioning Masque

Conditioneert & hersteld
Voordelen Beschrijving Ingrediënten
  • Biologisch
  • Kleur veilig voor alle haartexturen
  • Bekroonde Conditioning Masque

Sacha Inchi Oil is rijk aan eiwitten, omegas 3, 6 en 9 en vitamines E en A, die allemaal van vitaal belang zijn voor gezond haar en huid.

De olie is licht, waardoor deze snel absorbeert en alle texturen van het haar zacht, glanzend, gehydrateerd, goed gevoed en veerkrachtig houdt.

Feiten over Sacha Inchi Oil

  • 17 x meer Omega 3 en 6 dan wilde zalm
  • 48% meer helende kracht dan Arganolie
  • 30 x meer natuurlijke vitamine E dan Arganolie

Sashapure,
het eerste bedrijf dat zijn producten maakt met USDA-gecertificeerde organische, duurzaam geoogste Sacha Inchi-olie, is de sleutel tot zacht, gezond, glanzend haar.

Deze intensieve hydraterende, diep conditionerende, versterkende formule revitaliseert haar dat is beschadigd door millieu, thermische styling en chemische en kleurbehandelingen.

Een optimale mix van zorgvuldig uitgekozen, gecertificeerde organische, wild vervaardigde ingrediënten herstelt sterkte, elasticiteit en vocht voor soepeler, glanzender, vernieuwd haar.

De natuurlijke ingrediënten in Sashapure verbeteren de schoonheid en beschermen de algehele gezondheid van het haar, ongeacht de textuur.

Je haar zal er geweldig uitzien, voelen en ruiken, samen met een probleemloze styling.

Onze producten hebben bewezen te ontwarren, te helen en te voeden, terwijl ze ook anti-aging eigenschappen, anti-breekvermogen en vochtvasthouding bieden.

Alle ingrediënten

Water, cetearylalcohol, stearamidopro- dimethylamine, Butyrospermum parkii (shea) boter, melkzuur, guarhydroxypropyltrimoniumchloride, Sacha-Inchi-olie zaadolie, Vaccinium myrtillus zaadolie, phytosteryl macadamiate, citroenzuur, natriumhydroxide, methylchloorisothiazolinon, methylisothiazolinon, geur (parfum), benzylsalicylaat, citronellol, geraniol, hydroxycitronellal, limoneen.

Andere producten