Home > Online Catalogus > Spa of Iceland Bath Salt - Fjóla

Spa of Iceland Bath Salt - Fjóla

Relaxerend badzout
Voordelen Beschrijving Ingrediënten
 • Veganistisch gecertificeerd
  Het Certified Vegan-logo is een geregistreerd handelsmerk, voor producten die geen dierlijke producten of bijproducten bevatten en die niet op dieren zijn getest.
   
 • 95% natuurlijke ingredienten
  De producten van Spa of Iceland bevatten altijd 95% natuurlijke ingrediënten, wat bevestigt dat alle producten ingrediënten bevatten die direct uit de natuur komen. Spa of Iceland is in harmonie met de natuur.
   
 • Icelands Zeezout
  Spa of Iceland bevat puur zeezout dat afkomstig is van een IJslandse producent van duurzaam zeezout. Het zout bevat een grote hoeveelheid magnesium, calcium, natrium en kalium. Bij de productie van het zout wordt geothermische energie gebruikt.

Ontspannende Spa of Iceland Badzout bevat IJslands zeezout, rijk aan natuurlijke mineralen en magnesium, voor een mooie en gezonde huid.

IJslandse minerale zouten verzachten de huid en verbeteren de textuur.

Gecombineerd met de ontspannende kracht van essentiële oliën van barnsteen en muskus verlicht dit badzout stress en brengt het een gevoel van rust en sereniteit.

Laat een bad met warm water vol lopen . Giet 50 gram Badzout in het stromende water. Laat het zout oplossen. Kalmeer en geniet. Kan ook worden gebruikt als rustgevend voetenbad.

Vernoemd naar Fjóla - wijs voor haar leeftijd, geaard en vol liefde

Belangrijkste eigenschappen

Rijk aan natuurlijke mineralen en magnesium
Ontspannende essentiële oliën van kokos barnsteen en musk
Verlicht stress en geeft een gevoel van kalmte en sereniteit

Alle ingrediënten

IJslands zeezout, marin zout, natriumchloride, natuurlijke oliën

Andere producten