Home > Online Catalogus > Spa of Iceland Shower Gel

Spa of Iceland Shower Gel

Verfrissende Douchegel
Voordelen Beschrijving Ingrediënten
 • Veganistisch gecertificeerd
  Het Certified Vegan-logo is een geregistreerd handelsmerk, voor producten die geen dierlijke producten of bijproducten bevatten en die niet op dieren zijn getest.
   
 • 95% natuurlijke ingredienten
  De producten van Spa of Iceland bevatten altijd 95% natuurlijke ingrediënten, wat bevestigt dat alle producten ingrediënten bevatten die direct uit de natuur komen. Spa of Iceland is in harmonie met de natuur.
   
 • Icelands Zeezout
  Spa of Iceland bevat puur zeezout dat afkomstig is van een IJslandse producent van duurzaam zeezout. Het zout bevat een grote hoeveelheid magnesium, calcium, natrium en kalium. Bij de productie van het zout wordt geothermische energie gebruikt.

Een heerlijke Spa of Iceland Douchegel

Spa of Iceland Shower Gel met natuurlijk Amandelolie om de huid te verzachten en te reinigen.

Zuiver IJslands zeezout trekt onzuiverheden van de huid en zijn rijke mineralen, gecombineerd met amandelolie, zullen de huid zachter en jonger laten voelen.

Zachte geur van IJslands mos en tijm.

Belangrijkste ingrediënten

Amandel
Kokosnootolie
Zachte geur van IJslands mos en tijm

Alle ingrediënten

Aqua, glycerine, natriumcoco-sulfaat, natriumlaurethsulfaat, cocamidopropylbetaïne, natriumchloride, Lauryl Glucoside, Phenoxyethanol, natriumcocoylglycinaat, citroenzuur, natriumbenzoaat, PEG-4 koolzaadamide, propyleenglycol, natriumsulfaat, kokosnootzuur, Prunus Amygdalus Dulcis Seed Extract, Sodium Hydroxide, Sorbitol, Parfum

Andere producten