Home > Online Catalogus > Spectral.LASH

Spectral.LASH

Wimper Groei Stimulator
Voordelen Beschrijving Ingrediënten
  • 25% langere wimpers in slechts 4 weken
  • Dikkere wimpers en meer volume
  • Gemakkelijk en veilig in gebruik
  • Bevat het unieke peptide-complex
  • Stimuleert haargroei van de wimpers van binnenuit
  • Voor mannen en vrouwen

Spectral.LASH is een wimper verlenger waarvan klinisch is aangetoond dat het product zorgt voor 25% langere wimpers in slechts 4 weken.

Daarnaast bevordert het tevens de dikte en de dichtheid. Spectral.LASH bevat ingrediënten die haargroei van de wimpers van binnenuit stimuleren. Daardoor wordt de conditie van de wimpers verbeterd.

Spectral.LASH wimper verlenger is ontwikkeld na uitgebreide studies en klinische testen door DS Laboratories. De resultaten zijn verbluffend waardoor het een geweldig alternatief is voor mascara, nepwimpers of andere middelen.

Mascara is het meest gebruikte product om wimpers langer, dikker en donkerder te maken. Mascara is snel en goedkoop, maar heeft ook de neiging om te gaan klonteren, vlekken te maken, uit te lopen en het moet voortdurend opnieuw worden aangebracht.

Bovendien bestaat er door het gebruik van mascara een grote kans om een bacteriële infectie in het oog op te lopen. Deze nadelen ondervind je niet bij het gebruik van Spectral.LASH.

Spectral.LASH werkt door de expressie van keratinegenen te stimuleren en door de gezondheid van het oog te verbeteren.

Voor meer informatie ga naar: www.dslaboratoriesb2b.nl

Belangrijkste Ingrediënten

Peptide Complex
Adenosine
Vitamine complex


Alle Ingrediënten

Water, gehydrolyseerd sojaproteïne, hydroxyethylcellulose, magnesiumascorbylfosfaat, adenosine, myristoylpentapeptide-17, lysofosfididezuur, lysolecithine, edeliumglyceriden dinatrium edta, natriumchloride, calciumchloride, caprylylglycol, fenoxyethanol, polyaminopropyl biguanide

Andere producten