Home > Online Catalogus > Victoria Desinfecterende Handgel 70% Alcohol

Victoria Desinfecterende Handgel 70% Alcohol

75ml Antibacteriele gel
Voordelen Beschrijving Ingrediënten
  • Desinfecterende Handgel
  • 70% alcohol
  • Droogt snel
  • Niet plakkerig

Victoria Beauty Handgel Sanitizer met 70% alcohol om de huid van de handen grondig te ontsmetten. Het werkt in 15 seconden, waardoor de handen zacht en aangenaam geparfumeerd blijven.

Reinigt de handen actief zonder ze uit te drogen.

Vitaminen A en E zorgen voor hydratatie, waardoor de huid zachter en gladder wordt. Perfect voor onderweg of wanneer er geen water of zeep beschikbaar is.

Waarschuwing: ontvlambaar. Blijf van hitte of open vuur weg. Blijf van de ogen weg. In geval van contact met de ogen, grondig spoelen met water en een arts raadplegen.

Vermijd het gebruik op een beschadigde huid. Buiten het bereik van kinderen houden. Zoek bij inslikken onmiddellijk medische hulp.

Hoe te gebruiken: Breng een kleine hoeveelheid gel aan op de handen, wrijf het in de huid en laat het uitdrogen. Kinderen onder de 6 jaar mogen het product alleen gebruiken onder toezicht van de ouders. Niet aanbevolen voor gebruik door kinderen onder de 3 jaar.
Opslag: Bewaar op een koele en droge plaats. Zorg ervoor dat de fles goed is afgesloten. Bewaar in de originele verpakking

Alle ingrediënten

Gedenatureerde alcohol, aqua, glycerine, acrylaten / C10-30, Alkyl Acrylaat, Crosspolymeer, Triethanolamine, Parfum

Andere producten