Home > Online Catalogus > Viviscal Maximum Strength Tablets

Viviscal Maximum Strength Tablets

Zorgt voor een gezonde haargroei
Voordelen Beschrijving Ingrediënten
 • Bevat ingrediënten van natuurlijke oorsprong
 • Bewezen effectief in 7 klinische onderzoeken
 • Belangrijke actieve ingrediënten in Viviscal Extra Strength:
  AminoMar® Marine-complex, het exclusieve en gepatenteerde ingrediënt in Viviscal-supplementen, waarvan klinisch is bewezen dat het dunner wordend haar voedt en de bestaande haargroei bevordert;
  Biotine, een in water oplosbaar vitamine B-complex dat het lichaam helpt om koolhydraten, vetten en aminozuren te metaboliseren, wat de bouwstenen van eiwitten zijn, en dus essentieel zijn voor de vorming van de haarstructuur;
  Vitamine C, een krachtige antioxidant die helpt meer ijzer in het bloed te absorberen. Vitamine C in Viviscal-supplementen is afgeleid van de Acerola Cherry, een van de rijkste bronnen van beschikbare vitamine C;
  IJzer, een essentieel mineraal dat helpt bij het maken van rode bloedcellen, die zuurstof transporteren naar cellen in het lichaam, inclusief haarzakjes. Dunner wordend haar kan één van de zichtbare symptomen van bloedarmoede zijn (ijzerdeficiëntie).

Viviscal Maximum Strength Haargroei supplement is wetenschappelijk geformuleerd met het exclusieve en klinisch bewezen AminoMar® Marine-complex .

Viviscal Maximum Strength voedt dunner wordend haar en bevordert de haargroei van binnenuit. Viviscal Maximum Strength bevordert dikker, voller haar en vermindert haaruitval bij vrouwen van alle haartypen.

Gesteund door meer dan 20 jaar wetenschappelijk onderzoek bevatten Viviscal Max voedingssupplementen het exclusieve zeecomplex AminoMar - een rijke samenstelling van zee-extracten - plus vitamines en mineralen om het haar van binnenuit te voeden.

Bovendien zou 81% van de klanten Viviscal Max Strength aanbevelen aan een vriend.

Viviscal Maximum Strength supplementen is verkrijgbaar in een 60 stuks verpakking en 180 stuks verpakking.

Belangrijkste Ingredienten

Aminomar Marine Complex
Biotine
Vitamine C
IJzer
Paardestaart Extract
Zink
Gierstzaad Extract

 


Alle ingredienten

Marine Eiwitcomplex (AminoMar C™)(vis/weekdieren), vulstoffen (microkristallijne cellulose, verknoopte natriumcarboxymethylcellulose), vitamine C (ascorbinezuur), maltodextrine, paardenstaartextract (Equisetum arvense L.), ijzerfumaraat, glansmiddelen (hydroxypropylmethylcellulose, glycerol), antiklontermiddelen (siliciumdioxyde, magnesiumstearaat), zinkoxyde, niacine (in de vorm van nicotinamide [vitamine B3]), acerola-poeder (Malpighia glabra L.), gierstzaadextract, siliciumdioxyde, sinaasappelsmaakstof, gemodificeerd zetmeel, D-biotine.

Andere producten